Kozijnen

Kozijnen zijn bepalend voor de algehele uitstraling van een woning. Bij het vervangen van de bestaande kozijnen proberen wij om het geheel zoveel mogelijk in de oude stijl terug te brengen. Wij leveren en plaatsen zowel houten als kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn in verschillende uitvoeringen door ons te leveren. Hierbij heeft u een ruime keuze in kleurmogelijkheden, van Ral-kleuren tot verschillende houtdesigns. Een voordeel van onze kunststofkozijnen is dat de rubberdichtingen dubbel zijn uitgevoerd, waardoor een optimale wind-en waterdichting ontstaat. Tevens zijn onze kunststofkozijnen voorzien van het KOMO-certificaat, wat staat garant voor de hoge mate van betrouwbaarheid, zowel op de profielen als het samengestelde kozijn. Modern hang-en sluitwerk biedt de hoogste mate van veiligheid volgens de laatste regelgeving.


Onze houten kozijnen worden geleverd door Timmerfabriek Bruschke.  De kozijnen worden geheel in de grondverf gespoten en voldoen aan de kwaliteitseisen van Stichting garantiefonds voor Timmerwerk. Afhankelijk van uw wensen, kunnen de kozijnen in de door u gewenste kleur worden afgelakt.